Aannemingsbedrijf De Wit Drunen - Nieuws

Nieuws

Vacature timmerman en werkvoorbereider
19-05-2017. Per heden zijn wij op zoek naar een voorman/ timmerman en werkvoorbereider projecten/ service en onderhoud
meer info? zie: vacature

De Wit in de laatste uitgave van het vakblad 'Bouwen'
In de laatste uitgave van het vakblad 'Bouwen' is een mooi artikel opgenomen over de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons bedrijf!

FSC certificering een feit!
Wij zijn trots om te melden dat wij op 16 april 2016 het FSC-certificaat behaald hebben. Met dit certificaat is de klant verzekerd dat het hout wat wij verwerken afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Voor meer info: zie www.fsc.nl

Keurmerk PSO-erkenning
Stichting PSO-Nederland heeft verklaard dat Aannemingsbedrijf de Wit Drunen/ Breda voldoet aan de normen voor Trede 1 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). De PSO is een meetinstrument. Bedrijven met een PSO-erkenning dragen meer dan gemiddeld bij aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen en doen dat kwalitatief op een goede manier. Aannemingsbedrijf De Wit draagt bij aan werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Maatschappelijk en sociaal ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots op dit verkregen keurmerk en willen in de toekomst nog meer betekenen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. (25-06-2015)

Gezondheidscentrum Drunen

Aannemingsbedrijf De Wit Drunen/ Breda heeft de opdracht van GroepsCare uit Vught gekregen om Gezondheidscentrum Drunen in de wijk Dillenburg te gaan bouwen. Het gezondheidscentrum wordt turn-key opgeleverd waarbij ook ontwerp, constructie en aanvraag voor de bouwvergunning tot de werkzaamheden behoren. De wijk Dillenburg is gelegen in het gebied tussen Sportpark De Schroef en het centrum waar Aannemingsbedrijf De Wit reeds is gestart met de bouw van de nieuwe sporthal voor turn- en dansvereniging SHJ uit Drunen en judoclub Drunen. Het gezondheidscentrum en de sporthal zijn de eerste twee gebouwen die in het nieuw te ontwikkelen gebied in de wijk Dillenburg - op loopafstand van de hoofdvestiging van Aannemingsbedrijf De Wit aan de Lipsstraat - zullen verrijzen. (09-06-2015)

Nieuwe brochure
Aannemingsbedrijf De Wit Drunen/ Breda bestaat 85 jaar. Een feestelijke reden om onze nieuwe brochure te presenteren! (mei 2015)

Film KvK overname Aannemingsbedrijf De Wit
Directeur Rein Croonen komt aan het woord in een film van de Kamer van Koophandel (januari 2015) over de overname van Aannemingsbedrijf De Wit Drunen (januari 2014).

Renovatie crematorium Rosmalen
Aannemingsbedrijf De Wit Drunen heeft de renovatiewerkzaamheden voor crematorium Rosmalen in opdracht van cooperatie DELA verzorgd. Tijdens het renovatietraject zijn de plafonds, het tegelwerk en de complete technische installatie vernieuwd. Vervolgens is het nieuwe stuc- en schilderwerk verzorgd. Daarnaast is de indeling van het interieur gewijzigd en zijn de bouwkundige voorzieningen voor de installatie van een nieuwe verbrandingsoven gerealiseerd. De renovatiewerkzaamheden zijn in een periode van drie weken uitgevoerd zodat het crematorium na herinrichting weer direct operationeel was in november 2014.

Herinrichting kantoren Wegener
Aannemingsbedrijf De Wit heeft in het najaar van 2014 de herinrichting en herindeling van vijf kantoren van Wegener gerealiseerd. De medewerkers van Wegener in Best, Eindhoven, Etten-Leur, Tilburg en Vlissingen zijn weer aan de slag gegaan in een inspirerende en vernieuwde werkomgeving.

Persbericht: overdracht Aannemingsbedrijf De Wit
Drunen, januari 2014 - Directeur-eigenaar Anton Peters (57) heeft het ruim 80-jarig bestaande Aannemingsbedrijf overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Onlangs werd de handtekening gezet die de overname van zijn bedrijf aan Rein Croonen (48) feitelijk maakte. Anton Peters blijft nadrukkelijk verbonden aan de Wit Projectmanegement (onder andere ontwikkeling van bouwprojecten).

Het nieuwe gezicht van Aannemingsbedrijf De Wit Drunen -geboren in 's-Hertogenbosch en opgegroeid in Vught- is al 25 jaar bekend in de Brabantse bouwwereld. Rein Croonen was voorheen als directeur werkzaam bij Welling Bouw Breda en Welling/ Wiericx Totaal onderhoud waar hij zich op woningbouw en utiliteitsbouw richtte en zich specialiseerde in totaalonderhoud. Daarvoor was hij werkzaam bij bouwbedrijf Van Eijkelenburg in Rosmalen en Heijmans Bouw. Croonen: "De vertrouwde naam Aannemingsbedrijf De Wit Drunen blijft bestaan. Om onze reikwijdte te vergroten, hebben we ook een vestiging in Breda geopend met de focus op service en onderhoud (onderhoudsconcepten) voor retail, woningen, kantoren en fabrieken. Met een groep van dertig vakmensen bedienen we een gebied met een straal van 75km rondom Drunen en Breda. Ik heb altijd de ambitie gehad om zelfstandig te worden. Nu kan ik mijn droom verwezenlijken met een eigen aannemingsbedrijf dat zich richt op nieuwbouw, renovatie, restauratie en totaalonderhoud in heel Brabant. De kracht en warmte van Aannemingsbedrijf de Wit is onze grote regionale betrokkenheid waarbij degelijkheid en betrouwbaarheid voorop staan"