Aannemingsbedrijf De Wit Drunen - Particulier

Particulier

Aannemingsbedrijf De Wit realiseert zich dat verbouwingen niet alleen budgettaire consequenties hebben. Verbouwingen vinden bijna altijd plaats in een bestaande situatie waar gewoond en gewerkt wordt. Snelheid, efficiëntie en respect voor de gebruikers en bewoners staan dan ook voorop en productieprocessen moeten doorgang kunnen vinden.

Aannemingsbedrijf De Wit heeft een eigen onderhoudsdienst die voor bedrijven, instellingen en particulieren snel en adequaat in kan springen op alle mogelijke werkzaamheden, calamiteiten en schades. Regelmatig onderhoud is een garantie voor een lange levensduur en waardevastheid van onroerend goed.

Tijdelijke woonruimte nodig?
Soms is het tijdens de verbouwing niet wenselijk om gedurende de bouwwerkzaamheden in uw woning te blijven wonen.
Als extra service bieden wij u nu tijdelijk aan om gedurende de werkzaamheden gratis gebruik te maken van een tijdelijke woonruimte!*
*vraag naar onze mogelijkheden.

BouwGarant
Wij zijn aangesloten bij de stichting BouwGarant. Als enige aannemer in Drunen kunnen wij de verBOUWgarantie aanbieden voor particuliere verbouwingen. Daarnaast bieden wij tevens 'Nieuwbouwgarantie'. Voor het verkrijgen van een hypotheek met een nationale hypotheekgarantie (NHG) is deze nieuwbouwgarantie van BouwGarant noodzakelijk. 
Klik hier voor meer informatie en hier voor het kosteloos aanvragen van diverse brochures!

Omgevingsvergunning
Wilt u weten of u een omgevingsvergunning (voorheen o.a. bouwvergunning) voor uw (ver)bouwplannen nodig heeft? Per 1 oktober 2010 is de wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) in werking getreden. Uitgebreide informatie vindt u op de deze website of op omgevingsloket.nl Voor informatie kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Isolatie: iets voor u?
Bijna 75 procent van de woningen in Nederland is op dit moment niet energiezuinig. Dat leidt tot onnodig hoge extra energiekosten en minder comfort. Energiebesparende maatregelen verdienen zichzelf terug. Isolatie van dak, vloer en muren en dubbel glas kan een gemiddeld huishouden wel 950 euro per jaar opleveren. (bron: Bouwend Nederland). Investeren in isolatie leidt tot een lagere energierekening, meer wooncomfort en een hogere waarde van de aangepakte woningen. Bovendien is het goed voor het milieu. 
Voor u als huiseigenaar levert energiebesparing waarschijnlijk meer op dan u denkt. En soms zijn er interessante provinciale en gemeentelijke subsidies en goedkope leningen beschikbaar. Iets voor u? Vraag naar onze mogelijkheden!

Subsidies
Op enkele energiebesparende maatregelingen zijn subsidies te verkrijgen. De juiste informatie kunt vinden op de site www.meermetminder.nl of op www.milieucentraal.nl