Aannemingsbedrijf De Wit Drunen - projectontwikkelaar projectontwikkeling utiliteitsbouw bouwprojecten aannemer aannemers bouwbedrijf aannemersbedrijf aannemingsbedrijf

projectontwikkelaar projectontwikkeling utiliteitsbouw bouwprojecten aannemer aannemers bouwbedrijf aannemersbedrijf aannemingsbedrijf

Zorgvuldig ontwikkelde bouwprojecten vallen of staan met de juiste realisatie. Juist daarom is het voor u als projectontwikkelaar, woningcorporatie of bedrijfseigenaar van belang om met een betrouwbare partner in zee te gaan. Een aannemersbedrijf dat zich heeft bewezen, een bouwbedrijf dat uw eisen en wensen respecteert, kortom een aannemer waarop 'kunt bouwen'. Zo'n bedrijf is Aannemingsbedrijf De Wit, een aannemer die haar sporen op het gebied van woning- en utiliteitsbouw in de afgelopen 75 jaar ruimschoots verdiend heeft .

Aannemingsbedrijf De Wit realiseert zowel bouwprojecten voor particulieren, als in opdracht van projectontwikkelaars, zakelijke partijen of overheden. U kunt hierbij denken aan huur- en koopwoningen, vrije sector woningen, projectmatige woningbouw en utiliteitsbouw. Wij zijn tevens de ideale partner voor herontwikkeling van uw grond of panden. Naast het uitvoeren van bouwprojecten beheert Aannemers bedrijf De Wit een eigen afdeling projectontwikkeling. De specialisten werken plannen uit naar eigen initiatieven, alsmede voor opdrachtgevers als woningcorporaties en gemeentes. Aangezien projectontwikkeling gebaseerd is op de beleving van wonen en/of werken, is het belangrijk van te voren te bepalen welke factoren hierbij een rol spelen. Ook de lokale problematiek, bestemmingsplannen en ruimtelijke ordening zijn bij de projectontwikkeling van groot belang.

Als ervaren bouwbedrijf én projectontwikkelaar kent Aannemers bedrijf De Wit het klappen van de zweep op het gebied van woning- en utiliteitsbouw. Het aannemersbedrijf is als geen ander op de hoogte van de ins en outs aangaande het ontwikkelen en uitvoeren van bouwprojecten. Als aannemer zijn wij niet alleen inzetbaar voor het totale bouwproject, maar ook voor elke fase van het proces apart. Wij zijn tevens goed bekend met de mogelijkheden voor het realiseren van woningen, seniorenwoningen of starterswoningen op inbreidingslocaties.

Zoekt u een aannemersbedrijf dat de complete projectontwikkeling voor u kan verzorgen? Of zoekt u, als projectontwikkelaar, een aannemers bedrijf dat uw bouwproject kan realiseren? Of het nu gaat om woning- of utiliteitsbouw, uw bouwproject is bij Aannemingsbedrijf De Wit in goede handen. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten, we laten u graag de mogelijkheden zien.