Aannemingsbedrijf De Wit Drunen - Renoveren Sporthal de Overlaat Waalwijk

Renoveren Sporthal de Overlaat Waalwijk

In april is gestart met het verbouwen, renoveren en uitbreiden van sporthal de Overlaat in Waalwijk. De gymzaal is voorzien van een nieuwe sportvloer en er zijn geluidwerende voorzieningen aangebracht. De oude kantine is gewijzigd in een "kleine" sportruimte, hiervoor is het dak verhoogd. Daarnaast zijn alle kleedruimten en de technische installaties compleet vernieuwd.
Het werk is in een bouwteam uitgevoerd samen met:

Opdrachtgever: Scholengemeenschap de Overlaat
Bouwmanagement: Hevo
Installatieadviseur: klictet advies
Architect: Bulkens Architecten
Constructeur: Boxsel Engineering
Installaties: van Delft Groep

Wij zijn erg trots op het eind resultaat; de school kan in het nieuwe schooljaar direct gebruik maken van een mooie nieuwe accomodatie.

In fase II is de entree van de school en sporthal vernieuwd.