Aannemingsbedrijf De Wit Drunen - verbouwen huis bouwen verbouwing woning onderhoud uitbreiding renovatie bouwbedrijf aannemer renoveren

verbouwen huis bouwen verbouwing woning onderhoud uitbreiding renovatie bouwbedrijf aannemer renoveren

Heeft u plannen om uw huis te verbouwen of te renoveren? Of is uw woning toe aan onderhoud of uitbreiding? Dan is het inschakelen van een aannemer of bouwbedrijf een verstandige zet. Deze specialisten kunnen u niet alleen adviseren omtrent de beste keuze voor uw woning situatie, maar voeren bovendien de verbouwing werkzaamheden in en om uw huis accuraat (en volgens de geldende regelgeving) uit. Aannemingsbedrijf De Wit beschikt over de kennis en capaciteiten om het onderhoud, de uitbreiding en/of renovatie van uw woning naar behoren uit te voeren.

De Drunense aannemer heeft reeds 75 jaar ervaring in het bouwen, verbouwen en renoveren van woonhuizen en bedrijfspanden. Het bouwbedrijf mag zich dan ook met recht een specialist noemen als het gaat om onderhoud, renovatie en uitbreiding van woningen. Rekening houdend met uw wensen en eisen omtrent de verbouwing, proberen wij de renovatie, uitbreiding of het onderhoud van uw woning, zo goed mogelijk af te stemmen op de bestaande stijl van de woning. Met name bij het verbouwen en renoveren van een ouder huis zien wij erop toe dat de 'authentieke' elementen worden behouden of in de juiste staat worden hersteld. Ook voor de kleine klussen kunt u bij ons terecht. Als klusbedrijf zijn wij ook actief op de kleinere werken zoals o.a. het vervangen van een slot, het oplossen van het klemmen van een deur en kozijnreparaties etc.

Als ervaren bouwbedrijf realiseren wij ons maar al te goed dat het verbouwen van een huis niet alleen budgettaire consequenties heeft. De verbouwing van uw woning - of dat nu om onderhoud, renovatie of uitbreiding van het huis gaat - heeft veelal ook logistieke gevolgen. Uiteraard houden wij daar als aannemer rekening mee, door de verbouwing werkzaamheden in uw huis snel en doelmatig uit te voeren.

Wilt u weten wat Aannemingsbedrijf De Wit kan betekenen als aannemer bij het verbouwen, renoveren of onderhouden van úw woning? Neem contact op met ons bouwbedrijf via tel.nr. 0416 37 22 75 of laat uw gegevens achter op het contactformulier.