Aannemingsbedrijf De Wit Drunen - Woningbouw en verbouwing

Woningbouw en verbouwing

Bij de uitvoering van woningbouwprojecten is Aannemingsbedrijf De Wit uitgegroeid tot een vertrouwde naam die garant staat voor vakkundig advies en professionele uitvoering. Op het gebied van woningbouw realiseren we projecten voor particulieren en woningbouwverenigingen. Het aantal opdrachten op turn-key basis is de afgelopen jaren enorm toegenomen omdat onze opdrachtgevers voor het ontwerp, de procedures en de daadwerkelijke realisatie één aanspreekpunt willen hebben.

Aannemingsbedrijf De Wit bouwt en verbouwt zowel woningen voor particulieren, als in opdracht van wooncorporaties en projectontwikkelaars. Dit zijn onder andere huurwoningen, koopwoningen, vrije sector woningen, villa's en projectmatige woningbouw. Ook groot onderhoud behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Ieder mens stelt zich bij wonen iets anders voor. Die beleving van wonen is sterk op het gevoel gebaseerd en op datgene wat mensen ervaren. Daarnaast is iedereen uit op een voortdurende verbetering van de kwaliteit van zijn leven. Aannemingsbedrijf De Wit heeft oog voor de verschillen tussen mensen en hetgeen hen beweegt. Wij zien het daarom als wezenlijk dat bouwen in feite het faciliteren van leven betekent. Met hoogwaardige concepten, diensten en producten wil Aannemingsbedrijf De Wit zich ten dienste stellen van de woonconsument, of het nu een compleet afgewerkte sleutelklare woning betreft, of een casco woning. Wij vinden altijd een passende oplossing op een klantgeoriënteerde manier.