Coversion-2023

maandag 9 november 2020

Conversion2023 van start.

Het klinkt nog zo ver weg, 2023. Toch is het nog maar ruim 2 jaar voordat de regelgeving van het bouwbesluit uit 2012 in werking treed.

Vanaf 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw een minimaal energielabel C hebben. Gebouwen welke niet aan deze nieuwe norm voldoen mogen na deze datum niet meer als zodanig worden gebruikt.

Voor veel ondernemingen weer een complexiteit aan vragen: Wat is mijn huidige energielabel en waar moet ik in investeren om aan de regelgeving te voldoen? Veel vragen die tijd en energie kosten om een juiste beslissing te kunnen nemen. Kostbare tijd die meestal niet voorhanden is en specialistische kennis die vaak ontbreekt.

• Wat is een goed product

• Welke specialist kan mij adviseren

• Wat gaat het mij kosten

• Hoe ga ik het financieren

• Wie gaat het allemaal coördineren?

Om op dit soort vragen een goed antwoord te kunnen krijgen hebben een paar gespecialiseerde ondernemingen de handen ineengeslagen onder de naam Conversion2023 met één doel voor ogen: Op basis van helderheid, kwaliteit en duidelijkheid ondernemers adviseren én ontzorgen op het gebied van de 2023 wetgeving, afgestemd op de uitgangspunten en wensen van de opdrachtgever.

Verduurzamen op maat middels een heldere en duidelijke aanpak zonder verrassingen. Conversion2023 ontzorgt en maakt uw onderneming energielabel C proof!

In de meeste gevallen zal de vraag niet zijn of u in een energielabel gaat investeren maar wanneer.Gun uzelf de tijd om de juiste beslissingen te kunnen nemen en wacht niet tot het laatste moment.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden. Conversion 2023 is u graag van dienst!

www.conversion-2023.nl

lancering1604930876_229094492.png
zondag 25 september 2022