Over ons

Aannemingsbedrijf De Wit realiseert bouwprojecten op vier specialistische gebieden: nieuwbouw, verbouw, totaalonderhoud en plan- en projectontwikkeling. Daarbij kan het complete traject vanaf de initiatieffase tot en met de nazorg worden uitgevoerd. Kwalitatief hoogstaande dienstverlening en kennis van bouwzaken staan centraal in onze werkwijze met als uitgangspunten: maatwerk, flexibiliteit, betrokkenheid, vakmanschap en heldere communicatie.

Aannemingsbedrijf De Wit is actief voor bedrijven, instellingen en particulieren in heel Brabant. De kern van onze bouwactiviteiten is gericht op het werkgebied Breda - Drunen - Eindhoven - Bergen op Zoom maar ook buiten deze regio verzorgen wij projecten en totaalonderhoud.

Met ruim 90 jaar ervaring kent Aannemingsbedrijf De Wit als geen ander de huidige markt, de geldende regels en omstandigheden, en minstens zo belangrijk, de mensen en mogelijkheden. Of het nu gaat om de verbouwing van een bestaande woning of de ontwikkeling van een grootschalig project, kwaliteit is bij elke opdracht de eerste vereiste.

Beheersing van het bouwproces van initiatief tot en met beheer en exploitatie staat centraal. We zijn niet alleen Inzetbaar voor het totale project, maar ook bij elke fase van het bouwproces apart.

Kernwaarden Aannemingsbedrijf De Wit

* de mens staat centraal;
* maatschappelijk betrokken;
* degelijk en betrouwbaar;
* no-nonsens mentaliteit;
* staat voor kwaliteit;
* gaat uitdagingen niet uit de weg;
* innovatief op basis van ambachtelijkheid;
* op verantwoorde wijze ondernemend ontwikkelen.

De Wit Breda

Om de reikwijdte te vergroten, heeft Aannemingsbedrijf De Wit Drunen een vestiging in Breda geopend. De focus vanuit Breda is gericht op service en onderhoud (onderhoudsconcepten). 
Voor contactgevens klik hier!

Rein Croonen Aannemingsbedrijf De Wit Drunen/ Breda

Aannemingsbedrijf De Wit betekent betrouwbaar bouwen.