Certificeringen

WIJ BOUWEN AAN KWALITEIT

Kwaliteit vraagt om zekerheid. Daarom zijn wij aangesloten bij BouwGarant, Bouwend Nederland, Woningborg, Volandis en VCA. Dankzij periodieke toetsing voldoen wij voortdurend aan de strengste eisen van het vakmanschap. Zo leveren we betrouwbare kwaliteit. Daarnaast zijn we in het bezit van uiteenlopende certificeringen.

BouwGarant
BouwGarant is het grootste keurmerk in de Nederlandse bouwwereld. Op die manier onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Want bouwen vraagt om kwaliteit én het beste eindresultaat. Met het BouwGarant-keurmerk kiezen onze klanten de zekerheid van een ervaren vakman. Daarbij onderscheiden we voor particulieren twee garantiesoorten:

  • De verbouwgarantie voor verbouwingen
  • De nieuwbouwgarantie voor nieuwe woningen

Meer info? Klik hier voor meer informatie over BouwGarant.

Bouwend Nederland
Als lid van ‘Bouwend Nederland’ zijn we up to date in de bouw en infratechniek. Zo blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau.
Meer info? Klik hier voor de website van Bouwend Nederland.

Woningborg
Onze woningen worden gerealiseerd volgens de normen en voorwaarden van de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling. Als Erkend Woonbedrijf beschermen wij onze klanten tegen uiteenlopende risico's, zoals faillissementsrisico. Die bescherming en zekerheid geeft onze klanten een meer dan vertrouwd gevoel.
Meer info? Klik hier voor de website van Woningborg.

Volandis
Dit kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de Bouw- en Infrasector houdt ons scherp.
Meer info? Klik op hier voor de website van Volandis (voorheen Fundeon)

VCA
Omdat veiligheid in de bouw onmisbaar is zijn we aangesloten bij VCA. Zo houden we oog voor veiligheid, gezondheid en milieu. Meer info? Klik hier voor de website van VCA.

FSC certificering
Ook zijn we in het bezit van het FSC-certificaat. Met dit certificaat is de klant verzekerd dat het hout wat wij verwerken afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Meer info? Klik hier.

Keurmerk PSO-erkenning
Maatschappelijk en sociaal ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom dragen wij zeker bij aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Stichting PSO-Nederland beloonde ons met een Keurmerk PSO-erkenning. Bedrijven met een PSO-erkenning dragen meer dan gemiddeld bij aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen. Ook ons bedrijf doet dat kwalitatief op een goede manier. Wij zijn dan ook trots op dit verkregen keurmerk. Het is een aanmoediging om nóg meer te betekenen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.