Wie zijn wij?

ONTDEK ONZE MANIER VAN DUURZAAM BOUWEN

Wij bouwen wensen voor mensen. Dat doen we met ónze mensen. En dat doen we met elkaar. Want samenwerking, kwaliteit en klantvriendelijkheid ligt aan de basis van onze bouwfilosofie. Zo bouwen we na 85 jaar ook voor de lange termijn nog aan relaties. Dat noemen wij duurzaam bouwen.

Duurzaam bouwen
Duurzaam ondernemen kenmerkt ons dagelijks denken en handelen. Dat vertaalt zich ook terug in energieneutraal bouwen, zoals de realisatie van een 0 op de meter woning. Milieubewust en energiezuinig bouwen zit gewoon in onze natuur.

Ambachtelijke kracht
Onze ambachtelijke natuur gaat terug naar hout. Een eigen machinale timmerwerkplaats is de samenvloeiing tussen ambacht en innovatie. Vanuit onze eigen fabriek slaan we de spijker op z’n kop.

LEAN bouwen
Door LEAN te bouwen wordt het bouwproces naar een hoger plafond getild. Het levert kostenbesparing, een hogere kwaliteit én sneller bouwen op. Dat is in het voordeel van onze klanten. LEAN bouwen is namelijk een efficiënte samenwerking van alle partijen die bij het proces betrokken zijn. Helderheid over kosten is daardoor een logisch gevolg.

BIM aannemer
Om het bouwproces nóg beheersbaarder te maken werken we met BIM (Bouwwerk Informatie Model). Alle betrokken bouwpartners delen hun relevante informatie voor het bouwproces in één digitale driedimensionale omgeving. Doordat de informatie voortdurend beschikbaar is, en altijd up-to-date, worden fouten en faalkosten voorkomen.

Flexibel bouwen
Wij houden van uitdagingen. En zijn sterk in elke nieuwbouw, verbouw, renovatie, totaalonderhoud of plan- en projectontwikkeling. Compleet, vanaf de initiatieffase inclusief nazorg? Of juíst een specifiek onderdeel van het bouwproces? Wij zijn flexibel, leveren maatwerk en hebben een vertrouwde naam. Dat geldt ook voor onze machinefundatie.  

De Wit aannemer Breda
Om onze reikwijdte te vergroten beschikken we over een nevenvestiging in Breda. Vanuit Breda ligt onze focus vooral op service en onderhoud. Op zoek naar een aannemer Den Bosch, aannemer Tilburg of aannemer Breda? Ons bouwbedrijf Drunen geniet regionale bekendheid en is in al deze regio’s actief.