Dagelijks onderhoud woningen Casade

maandag 6 november 2017

Voor Casade verzorgen wij het dagelijks onderhoud aan circa 5500 woningen.

De huurders worden, door Casade, doorverbonden met ons eigen callcenter en hier wordt direct een afspraak voor de gehele keten ingepland. In deze keten zit onder andere de W-installateur, E-installateur, schilder etc. als onze eigen vaklieden bestaande uit servicemonteurs, tegelzetters en stukadoors.

De afspraken die gepland staan worden de gehele dag gemonitord en waar nodig bijgestuurd zodat wij altijd op het vooraf afgesproken tijdstip aanwezig zijn.

Ook werken we met de gehele keten digitaal. Dit heeft als voordeel dat we een real-time status hebben en de gegevens die de vaklieden op hun tablet invullen automatisch gearchiveerd worden in ons ERP systeem.
Hierdoor bouwen op een eenvoudige manier een dossier op waardoor we onze opdrachtgever gericht rapportages kunnen aanleveren en zij kunnen sturen op (planmatig) onderhoud. Het administratieve proces is hierdoor vereenvoudigd waardoor we nu effici├źnter werken.

Op 1 november is door ons een contract ondertekend om samen met collega aannemer Oome tot 2022 al het reparatie, mutatie en 'zorg & wonen' onderhoud te gaan uitvoeren.

Bent u huurder van Casade? Bel dan gratis 0800-55 222 22 wanneer u een reparatieverzoek wil indienen. Wij plannen dan direct een afspraak in!