Gezondheidscentrum Drunen

woensdag 19 april 2017

GEZONDHEIDSCENTRUM DRUNEN

In opdracht van GroepsCare uit Vught bouwdeen we in de wijk Dillenburg aan Gezondheidscentrum Drunen. Het gezondheidscentrum is turn-key gebouwd. We maken van bouwen een sport. Want tegelijkertijd bouwen we hier voor turn- en dansvereniging SHJ en Judoclub Drunen een nieuwe sporthal. Tot onze werkzaamheden behoren ook het ontwerp, constructie en aanvraag voor de bouwvergunning. Naar eigen design en construct bouwen we zo constructief op onze solide ervaring.

Bouwen, een sport!
De wijk Dillenburg is gelegen in het gebied tussen Sportpark De Schroef en het centrum. Het gezondheidscentrum en de sporthal zijn de eerste twee gebouwen in dit nieuw te ontwikkelen gebied.

BIM aannemer
Om het bouwproces nóg beheersbaarder te maken werken we met BIM (Bouwwerk Informatie Model). In één digitale driedimensionale omgeving delen alle betrokken bouwpartners hun relevante informatie voor het bouwproces. Doordat de informatie voortdurend beschikbaar en altijd up-to-date is, worden fouten en faalkosten voorkomen.

Gezonde huisvesting voorop
Met de bouw van het gezondheidscentrum bouwen we aan een gezonde huisvesting voor onder meer het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Ook fysiotherapie, podotherapie, een apotheek, een verloskundige praktijk, psycholoog, bedrijfsarts, Thebe en andere (para)medische beroepen zijn er op hun plek.