Nieuwbouw

Wonen is emotie, woningbouw ook. Daarom luisteren we naar de klant en denken mee. Onze vertrouwde naam staat garant voor vakkundig advies en professionele uitvoering. Zo maken we in de woningbouw telkens een geslaagd nieuwbouwproject. Datzelfde geldt voor een passende bedrijfshuisvesting, zoals bij de nieuwbouw van een bedrijfspand. Retail, kantoor, bedrijfspand, bedrijfshal of fabriek? Wij zijn thuis in vrijwel elke branche.

LEAN, doordacht bouwen
Bovendien stellen wij ons ten dienste van de woonconsument. Want fijn wonen vraagt om een doordacht bouwplan. LEAN bouwen zonder faalkosten is onze kracht. Op die manier bouwen we nieuwbouw, zoals nieuwbouwwoningen en nieuwbouw appartementen, in een keer goed. Of we nu een huurhuis, een moderne villa of een andere unieke vrijstaande woning bouwen.

Eén aanspreekpunt met oog voor de klant
We realiseren projecten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. En vormen altijd één aanspreekpunt. Dat ene aanspreekpunt spreekt onze opdrachtgevers aan, van ontwerp tot aan daadwerkelijke realisatie. Niet gek dus dat ons aandeel in het aantal opdrachten op turn-key basis enorm gestegen is. Sleutelklaar of casco? Wij bouwen met oog voor de klant.

Machinefundering
Ook zijn we gespecialiseerd in de realisatie van machinefundering. Deze funderingen moeten, naast het gewicht van zware machines, ook de dynamische belasting en trillingen kunnen opvangen. Machinefundatie is een specialisme. Zowel in bestaande fabrieksgebouwen als in nieuw te bouwen fabrieken zijn wij sterk in dit type funderingen.

Aangesloten bij Bouwend Nederland, Woningborg en BouwGarant