Dag van de Techniek 10 juni 2023

vrijdag 2 juni 2023

Heb jij een zoon/dochter die een toekomst ambieert in de techniek? Of wil je samen met hen kennis maken met techniek? Dan is het evenement Dag van de Techniek iets voor jou!Op zaterdag 10 juni 2023 wordt het jaarlijkse evenement de Dag van de Techniek gehouden. Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van dit evenement.
Voor wie
Met de Dag van de Techniek laten wij jongeren kennis maken met techniek. Want zeg eens eerlijk, als je kiest voor techniek dan kies je voor een mooie toekomst. Tijdens deze dag zullen verschillende bedrijven de techniek achter hun product laten zien. Op een interactieve manier kan men zien wat de techniek is achter het maken van systematische processen.
Enne… kom jij uit de gemeente Heusden en vind je het zelf interessant om kennis te maken met techniek? De Dag van de Techniek is voor jong en oud, voel je vrij om binnen te lopen.
Waar wordt dit evenement gehouden?
De Dag van de Techniek wordt gehouden bij Veluw Metal Creations (VMC), Klompenmaker 18 in Nieuwkuijk van 10.00 uur tot 15.00 uur. Entree is gratis.
Techniek is overal
Tijdens dit evenement willen we je bewust maken over de mogelijkheden van werken in de techniek. Want techniek is overal, je kunt er heel veel kanten mee op. Het is veel meer dan het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten van ingewikkelde elektrische machines. Het zit ook in gebouwen, auto’s en bruggen. Maar ook in ziekenhuizen en pretparken. Je maakt en bedenkt iets wat er echt toe doet.
Hoe ziet deze dag eruit?
Tussen 10.00 uur en 15.00 uur ben je van harte welkom. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Er is net zoals vorig jaar een leuke interactieve looproute waarop je dingen mag uitproberen en zelf de techniek kunt ervaren. De technische bedrijven in de Langstraat staan te popelen om jouw als nieuw technisch talent te ontmoeten! Benieuwd naar de deelnemers en de route, bekijk hieronder de plattegrond

zondag 26 mei 2024